De grootste e goedkoopste carnavals webwinkel in heel Nederland en België !

Feestwinkeldirect.nl: Onze online feestwinkel en carnavalswinkel is gespecialiseerd in de verkoop van carnavalsartikelen, feestartikelen en carnavalskostuums. Feestwinkeldirect.nl is een online verkoopsplatform en verkoopt uitsluitend carnavalsartikelen en feestartikelen online. Het heeft geen fysieke winkels met deze merknaam.
Ieder jaar streven we ernaar onze collectie feestartikelen en verkleedkledij te vernieuwen, te verbeteren en uit te breiden om aan de noden van onze klanten uit Nederland, Belgie,Duitsland,Frankrijk en alle andere Europese landen te voldoen.

Feestwinkeldirect.nl hanteert een politiek van eerlijke discountprijzen. We leveren steeds aan de best mogelijke prijzen. Ook de leveringskost houden we voor onze klanten steeds zo laag mogelijk, zie verzendkosten. Via het contactformulier kunt u steeds elders gevonden (voordeliger) prijzen melden, indien mogelijk wordt onze prijs aangepast. Hou wel rekening dat ook in carnavalsartikelen en verkleedkledij de kwaliteit niet overal dezelfde is !
Wij willen u alvast bedanken voor het bezoekje aan onze website en hopelijk mogen we u binnnenkort verwelkomen als klant.